Ett förvirrat sinne

Jag borde ringa mamma det var några dagar sedan nu och klippa gräset det växer så det knakar och maskrosorna sen ogräset som redan börjat ta över och jag borde boka tid hos frisören och kanske odla tomater är det inte det man ska när man är villaägare tomater och potatis att plocka till midsommar midsommar ja vad ska vi hitta på då bara inte midsommar krockar med kalaset för lilleman kalas måste han ju ha och presenter presenter ja men vad köper man till en tioåring han har ju allt jag måste komma ihåg gympapåsen han ska ha med sig imorgon och lappen om utvecklingssamtal imorgon ja vad ska vi ha för middag imorgon snabblagat måste det va innan barnvakten kommer och jag ska på möte och maken på träning mötet ja det var ju jag som skulle bakat kaka får slänga ihop något snabbt imorgon och säga till maken att jag behöver bilen är där bensin på hoppas det för det blir svårt att hinna med och tanka snart är det helg äntligen tennisträning och fotbollsmatch på förmiddagen och hem till grannarna på kvällen men det ska nog gå att få lite vila eller en promenad jag borde verkligen promenera mer friska luften komma ut kanske på söndag eller så får vi köra till tippen sakerna hopar sig i garaget så bilen inte får plats då kanske jag också kan plantera de där tomaterna och ringa mamma jag måste ringa mamma och min bror det var länge sedan vi pratade till sommaren kan vi kanske ses hyra vars en stuga eller nåt vid havet eller i skogen jag kanske ska kolla vad som finns redan nu jag ringer honom imorgon eller nästa dag tandläkaren borde jag också ringa känns som jag har hål någonstans och läkaren om magontet som hela tiden kommer tillbaka det vill aldrig släppa helt har dragits med det så länge en vän sa att det var för att jag är stressad men jag är inte stressad jag har bara mycket att göra och svårt för att sova det går inte att sova när man har så mycket att göra jag kanske kan boka tid på nätet till läkaren och till frisören till sommaren bara vänta till sommaren då ska jag vila och kanske måla om huset färgen börjar flagna vid fönsterna färg ja jag kanske borde färga håret har blivit så gråhårig de senaste månaderna och fått lite svårt för att andas jag borde träna mer något lugnt eller kanske ut och springa det är bättre för kroppen då bränner jag både kalorier och får frisk luft till sommaren då börjar det nya livet sitta i solstolen med hemmagjord jordgubbssaft jordgubbar ja undras om vi får några i år jag borde kanske köpa nya plantor och ringa mamma jag måste ringa mamma

Känner du igen dig? Då kan det vara dags att vakna upp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *