Reiki Healing

Reiki Healing är en omsorgsfull behandlingsmetod från Japan som ger en djup avslappning och ett behagligt lugn. Mjukt och samtidigt kraftfullt strömmar Reiki – universell livsenergi – genom händerna på den som ger Reiki och in i mottagarens kropp.
 

Reikin söker sig till obalanserade och blockerade områden i kroppen och renar och laddar dem med positiv energi, vilket gör att mottagarens egna energi kan flöda fritt igen i leder, meridianer och chakran. När den egna energin flödar fritt löses kroppsliga och mentala spänningar upp, toxiner och slaggprodukter rensas ut, oxytocinet (lyckohormonet) ökar, immunförsvaret stärks, oro och stress sänks, smärta och sorg lindras och hela du känns friskare, friare och lättare.

 

Under behandlingen ligger du på en behandlingsbänk och är fullt påklädd. För att förstärka behandlingen kan jag ta hjälp av eteriska oljor, kristaller, pendel och Gongspel/vindspel. Under/efter behandlingen samtalar vi om det jag känt i din kropp och ger dig tips utifrån ett ayurvediskt och yogiskt perspektiv hur du kan höja ditt välmående.

 

Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

 

En Reiki Heling-behandling varar i 60 minuter och kostar 690 kr och du bokar den via mail till ulrika@thelightofmysoul.se

 

Varmt välkommen!