Lymfyoga – vi fortsätter vår resa (fortsättningskurs med start den 1/9)

 

I denna fortsättningskurs vänder jag mig till dig som varit med på första resan (Lymfyoga – en 15 veckors kurs mot ett ökat välmående). Vi fortsätter nu vår gemensamma resa och fördjupar våra kunskaper i lymfsystemet och gällande kroppen, fortsätter bygga upp och hålla fast vid de goda praktiker vi lärt oss under grundkursen, fortsätter ta hand om oss själva på ett kärleksfullt, omtänksamt och alltmer självklart sätt och fortsätter fördjupa systraskapet oss emellan. Likt tidigare kurs är fortsättningskursen en kombination av teori och praktik, yoga i grupp och yoga hemma (under guidad vägledning). I kursen finns det plats för som minst 6 och mest 10 kvinnor. 

 

 

Kursstart: Söndagen den 1/9 kl 17-19 (resterande 3 söndagar är den 6/10, 3/11 och 1/12).

 

Kursupplägg och innehåll: Kursen varar i 15 veckor och innehåller 4 träffar (en söndag/månad) i min Yogastudio i Svedala. Varje träff börjar med en stunds sharing (alla i gruppen får säga några ord om hur de har det). Efter sharingen följer en föreläsning på ca 30 minuter och möjliga ämnen för dessa föreläsningar är:

• Lymfsystemet och fascian

• Det glymfatiska systemet

• Bäcken, underliv och vikten av att knipa

• Kvinnans sexualitet och kreativitet 

 

Efter föreläsningen följer ett yogapass med andningsövningar, mjuka, lugna, flödande yogarörelser, en stunds avslappning och skön meditation. Vid varje träff får du ett nytt uppdrag med något att fokusera extra på tills nästa träff. I kursen ingår 4 inspelade yogapass med mig som du kan ladda ner och spara och mellan träffarna gör du de passen hemma. Du får också en film med instruktioner med hur du gör Gua Sha (ansiktsmassage) på dig själv. Under kursen kommer du också få skriva dagbok om ditt yogapraktiserande och ditt mående; de orden är bara för dina ögon och som en hjälp till en större medvetenhet om dig själv. Under hela kursen kommer jag och de andra deltagarna (i form av en Messengergrupp) att finnas där för dig som ett tryggt och varmt stöd på din resa. 

 

Kostnad: 2 222 kr inklusive material (delbetalning är möjlig, välj då Qliro vid bokning). 

 

Är det fullbokat kan du ställa dig som reserv via Väntelistan i Bokadirekts app.

 

Varmt välkommen att följa med på vår fortsatta resa!

 

Boka din plats via Bokadirekt: 

Boka tid