Att stå stark i den tid vi lever i

\”Terrorns syfte är att splittra samhället och slå sönder tryggheten. Vad vanliga människor kan göra är att hålla fast vid sin vardag\”. Så står det i Sydsvenskan idag. Så hur håller vi vanliga människor fast vid vår vardag? Och hur gör vi för att må bra i våra egna liv? För mig är svaret yoga och meditation. Inte för att det är det enda som får mig att bra, utan för att med dess hjälp kan jag hålla mig lugn, fokuserad och kärleksfull.

Ett yogapass som är väldigt bra att göra när omvärlden känns skakig är Withstanding the pressure of time. Detta yogapass stärker ditt nervsystem. Nervsystemet blir hårt prövat av stress, oro, prestationskrav, droger, nikotin, koffein, socker, teknologisk uppkoppling (mobiler, datorer etc). Med ett starkt nervsystem blir du mer uthållig, både kroppsligt och mentalt, och du kan på ett lugnare sätt hantera livets utmaningar och påfrestningar. Övningarna mjukar också upp skuldror, axlar och höft och hjälper dig bli av med spänningar i dessa områden. Yogapasset ger dig en kraftfull workout och en känsla av avslappning och nya krafter.

Jag bjuder dig på passet här, för att vi tillsammans ska kunna stå starka i en skakig tid. Ensam är inte stark – vi behöver varandra för att lyckas. Gör gärna passet 40 dagar i rad. Hör av dig med frågor och funderingar. Sat Nam <3

Yogapass Withstanding the pressure of time

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *