Första föreläsningen är gjord!

I helgen under Svedalas Kulturnatt föreläste jag för första gången om min sorg och saknad efter pappa och läste ur min senaste bok \”Det sitter en elefant på min rygg – en liten bok om sorg\”. Det kändes fint, jag kände mig stark och det var en gåva att få läsa texterna för människor som verkligen lyssnar, verkligen vet, och efter föreläsningen förenades vi i varma kramar.

Till helgen föreläser jag igen, på Hälso- och skönhetsmässan i Sjöbo, och helgen därefter blir det på Kulturfesten i Staffanstorp. Det känns fint att få dela mina tankar, mina känslor – för det är när vi delar som sorgen känns lite mindre, lite mer hanterbar. Min tanke är att få fortsätta med detta, möta människor i sorg, så önskar du att få höra mig föreläsa får du gärna höra av dig \"\"

\"bokframsida\"