Böcker, böcker, böcker!

Glädjande har jag sålt slut på min första yogabok \”Lilla Yogaboken Jag är Jag är\” och nyss beställt 100 nya ex! Tjoho!!! Försäljningen av elefantboken och pappasaknaden rullar också på och det känns väldigt fint att få dela den med många sörjande och behövande.

Och nu kan jag börja tänka på min nästa bok! Den skulle egentligen tagit form förra sommaren, men då landade en elefant på min rygg och jag fick ta hand om den istället. Nästa bok blir en yogabok \”Mellanyogaboken: Med fötterna i myllan och huvudet bland molnen\”. Längtar efter att få låta boken ta plats i mina tankar, se fotona framför mig, positionerna, orden. Det är något alldeles fantastiskt med att få vara kreativ och få bära fram det skapade och sedan dela med dig.

Börjar dock undra om jag har för mycket energi \"\"!

Fotot nedan finns med i Lilla Yogaboken i passet : Jag är KRAFT

\"kamelen\"