Gratis prova på-yoga den 30 augusti!

Har du länge tänkt, men det har aldrig blivit av, det har stannat just vid en tanke; att prova på såndära yoga. Det ska ju vara bra, sägs det, det står det ju överallt. Om man har svårt för att andas, slappna av, sova, är stressad, har ont i ryggen, huvudet, har högt blodtryck, är deprimerad, orkeslös, har svårt för att reda i tankarna. Men kanske är det svårt? Och kanske alla tittar?

Det är sant det som skrivs överallt – yoga är bra för väldigt mycket. För kropp, sinne och själ. Och det är inte svårt. Enkla övningar som utförs utifrån din egen kropp och dagsform, med full respekt för den du är och allt du känner. Ingen tittar, alla blundar, alla är här och nu. Och det är en konst – att vara här och nu, att vara medveten – en konst vi sakta lär oss. Ibland går det hur bra som helst – du tänker inte på något särskilt, ibland tänker du mer på vad du ska laga till middag än övningen du gör. Så är det. Så är vi. Och det är helt okej.

Om du bestämt dig för att låta tanken bli till verklighet håller jag i 2 gratis prova på-klasser den 30 augusti: medicinsk yoga kl 9.30-10.45 och kundaliniyoga kl 19-20.30. Du är varmt välkommen – bara boka din plats genom att klicka på Boka tid-knappen!