✨2024✨

Nu går vi in i ett nytt år och lägger det gamla bakom oss. Personligen tycker jag att det känns väldigt skönt. 2023 var ett intensivt år som lämnar få oberörda. Det skedde mycket i oss, med oss, runt oss. Och allt skedde i en värld som kändes mer kaotisk än någonsin. Nu, i början av det nya året, är det många som känner sig trötta och dränerade och vill som björnen bo in sig i sitt ide för att titta fram igen när det bli vår; en hälsosam längtan efter ett intensivt år. Att bara få vara, bara få göra det vi absolut måste eller det vi mår som bäst av. Kroppen läker när den får vila. Sinnet läker när det är tyst. Vi kan ge oss den tiden – det är ingen brådska – vi har tolv månader på oss att föra livet dit vi vill.   

 

Enligt numerologi (siffermystik/-symbolik som hänger ihop med astrologi) utgör 2024 ett kraftfullt år. Vi har nu gått in i åttans år (2+0+2+4=8), en siffra som står för balans, styrka och agerande. 2024 är själens år, sägs det, och det är dags för oss alla att låta själen vara med i våra varanden och göranden. Detta år ger dig styrkan att stå stadigt och våga visa den du är. När du visar vem du är inspirerar du andra att finna sin egen styrka; och på så vis ”belönas” vi alla, då alla blir mer autentiska och därmed också känner mer lycka. Lyckliga människor är mer tillfredsställda, harmoniska och fredliga.

 

Kommer detta år att kännas mindre turbulent än 2023? Det hoppas jag. Kommer detta år att kräva mindre av oss? Det tror jag inte. Men som skrivet ovan, vi har tid, och det enda vi behöver göra just nu är att andas långa, djupa andetag och låta de andetagen fylla oss med kraft och kroppslig, sinnlig och själslig närvaro. För det är så vi öppnar upp oss själva.  

 

Jag önskar dig ett vackert och kraftfullt 2024 ✨✨✨.