Ett starkt lymfflöde gör mig lycklig och lätt!

Lymfsystemet – kroppens stora avlopp och reningsverk – har intresserat mig en längre tid och sedan ett halvår tillbaka har jag jobbat aktivt för att stärka mitt lymfsystem. När jag i februari började med lymfmassage och lymfyoga hade jag mina förhoppningar att det skulle göra förändring, men att det skulle göra så stor förändring hade jag ärligt skrivet inte trott. (Innan jag fortsätter skriva vill jag här nämna att ALL YOGA är bra för lymfsystemet, då lymfflödet alltid aktiveras när man vrider, böjer och sträcker ut kroppen i olika riktningar, vilket man gör i alla yogaformer.) 

 

De positiva förändringar som skett och sker i mig är:

mina lår som tidigare varit så kalla är nu varma 

mitt knäveck som länge varit svullet är nu fullt rörligt

de mörka hudfläckarna under mitt ena bröst har bleknat och minskat 

huden över hela min kropp har blivit jämnare och mjukare

stelhet och spänningar i rygg och nacke har försvunnit

jag har tappat några kilon och känner mig lättare 

jag känner mig friare och gladare i både kroppen och sinnet 

jag är inte sötsugen längre 

och trots att familjen dragit på sig förkylningar förblir jag frisk som en nötkärna 😁

 

Det finns flera olika sätt för att stärka lymfsystemet och mina sätt just nu är att göra mjuk, skön yoga, daglig lymfmassage, duscha kallt, ligga på min infraröda värmemadrass, skaka på kroppen så fort jag känner mig stel och spänd eller dansa glatt till go’ musik, skippa småätandet, öka proteinintaget och inte äta allt för tung mat. 

 

Den 24 augusti börjar min nya kurs i Lymfyoga – en 15 veckors resa mot ett ökat välmående. I skrivande stund finns det 3 platser kvar…