Yogi Tea och Sattwa Herbs!

\"\"Nu säljer jag Yogi Teas allra godaste lösviktstéer! Det finns två smaker att välja mellan, Classic Chai och Choco Chai. Classic Chai är en perfekt teblandning av kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och svartpeppar och en läcker dryck för varje tidpunkt. Choco Chai är en sötare och mjukare teblandning med stort innehåll av kakaoskal (53%), kanel, kardemumma, ingefära, rostad cikoria, kryddnejlika och svartpeppar. Båda téerna värmer och ger kraft men innehåller inget koffein, utan enbart torkade kryddor. En förpackning innehåller 90 g och kostar 55 kr.

Jag säljer också fyra olika produkter från https://www.sattwaherbs.com/ : Vata Agni, Pitta\"\" Agni, Kapha Agni och Detox Mild & Daily. Dessa ayurvediska örtprodukter är gjorda av Sara Fryklund, ayurvedaexpert boende i Ystad. Sara värnar om våra magar och vår hud och har genom sina fina örtblandningar fått tusentals människor att finna balans i magen; och mår vi bra i magen får vi också en finare hud, en lättare kropp och ett gladare sinne. Själv använder jag Pitta Agni, en produkt som hjälper mig att stabilisera magen (en pittamage har ofta lösare avföring) och bli av med gaser. Jag märker också att avföringen inte luktar så illa och att min hud känns renare och slätare. Och det häftiga är att jag kan märka skillnad (särskilt på avföringen) redan efter två-tre dagar.

Du väljer produkt utifrån din mage, om avföringen känns hård, lös, är omöjlig att få ut, är regelbunden eller oregelbunden, om du har långsam eller snabb matsmältning. En förpackning innehåller 80 g, varar ca en månad och kostar 349 kr (Detox Mild % Daily kostar 249 kr). Just Detox-produkten är bra att ta när du vill städa ur kroppen regelbundet eller vill  känna dig lättare efter en tung måltid eller efter alkoholhaltiga drycker. Vill du använda den regelbundet är våren en väldigt bra tid för utrensning och i samband med det kan du äta mungbönsgryta som diet – då minsann snackar vi helstädning!

Om du inte brukar komma till yogasalen så löser vi det på annat sätt; bara kontakta mig, så visar jag gärna produkterna för dig.