Ny yogabok är på gång!

Länge har jag längtat efter att få skapa en ny yogabok! Tanken var att jag skulle på\"\"börja den för något år sedan, men så dog min pappa och en annan bok ville växa fram (Det sitter en elefant på min rygg – en liten bok om sorg). Men nu är det dags :)!

I veckan var jag och min fotograf, Louise Weibull, i Skrylleskogen och tog de första bilderna. Klädd på kundaliniyogavis, i vita kläder, och omgiven av mörkgrön mossa. Ett lätt duggregn föll mellan grantopparna, fåglarna sjöng starkt, och så plötsligt kom solen och värmde mitt ansikte. Att göra yoga i naturen tar en till andra dimensioner. Känslan av att vara ett med allt förstärks, och det är precis det yoga handlar om; att förstå att vi alla hör ihop. Tall som bok, koltrast som elefant, människa som djur, vit som svart, kvinna som man. Det du gör rör mig, det jag gör rör dig. We are one.