Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

🧡 Hormonyoga 🧡

november 6, 2023 @ 6:00 e m - 8:30 e m

390

VÀlkommen till en hÀrlig kvÀll, dÄ du fÄr lÀra dig att balansera ditt hormonsystem med hjÀlp av andning och yoga!

VÄra hormoner fungerar som kemiska budbÀrare och styr viktiga funktioner i kroppen, sÄsom fertilitet, utveckling, ÀmnesomsÀttning, lÀkning och Äldrande. En hormonell obalans kan bero pÄ att du befinner dig i nÄgon av klimakteriets faser eller stressar för mycket. Denna obalans kan visa sig som viktförÀndring, minskad sexlust, sömnproblem, humörsvÀngningar, acne, huvudvÀrk, minnesförlust, trötthet, orkeslöshet eller depression.

Yoga Àr en fin trÀningsform för att skapa hormonell balans. Yogisk andning har en vÀldigt positiv pÄverkan pÄ kroppens körtlar, dÀr hormonproduktion och hormonfrisÀttning sker. Med hjÀlp av yogisk andning och fysiska övningar fÄr du bÀttre cirkulation och ett friare energiflöde; du slÀpper stress och spÀnningar i kroppen, rensar huvudet pÄ negativa tankar, sover bÀttre och hÄller dig friskare.

Denna kvÀll kommer vi att göra ett YOGAPASS för att minska spÀnningar och frÀmja ett friare flöde i bÀcken och underliv. Ett friare flöde i underlivet ökar energin i hela kroppen, sÄ Àven din sexlust och glÀdje till livet och dig sjÀlv. Efter passet vilar du en lÀngre stund i SOLGONGENS vibrationer. Material ingÄr, sÄ du kan fortsÀtta göra passet hemma och bereda vÀgen för ett mer hormonbalanserat och lustfyllt liv.

Datum & Tid: Torsdagen den 9 november kl 18-20.30

Boka din plats via Webbplats-lĂ€nken nedan. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459, sĂ„ stĂ€ller jag dig som reserv.

Varmt vÀlkommen!

Details

Date:
november 6, 2023
Time:
6:00 e m - 8:30 e m
Cost:
390
Website:
https://www.bokadirekt.se/places/the-light-of-my-soul-18499

Venue

KvartersgÄrd 4 pÄ omrÄdet Klockarejorden
Svedala, 23339 Sverige
Phone
0705-2404059
View Venue Website

Organizer

Ulrika Knutsdotter