Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

❄️ Gudinneyoga under Vintersolståndet ❄️

december 21 @ 7:00 e m - 8:30 e m

290

Gudinneyoga är en vacker och skön yogaform som vill lyfta fram gudinnan i varje kvinna. Den är gjord för kvinnor och kvinnors kroppar och har som syfte att återskapa och stärka kontakten med den feminina kraften och Moder Jord.

Den feminina kraften är outvecklad hos flera kvinnor (och män). För att kunna klara oss i ett patriarkalt samhälle har vi kvinnor behövt utveckla maskulina styrkor som självständighet, presterande, jämförande och logik, samtidigt som vi känt oss alltmer dränerade och avstängda i kropp och hjärta.

Med gudinneyogans enkla och mjuka övningar ger vi oss ut på en kravlös upptäcktsresa i oss själva; en resa som leder oss in i avslappning och trygghet och fyller oss med känslan av frihet och feminin kraft. I sinnlig tillit öppnar vi upp och vågar omfamna allt som är vi. Vi är Avslappnade Trygga Fria Kraftfulla Vackra Sexiga Magiska Gudinnor.

Den dag det är Vintersolstånd är den kortaste och mörkaste dagen på hela året. Efter Vintersolståndet börjar ljuset så sakteliga vända åter. Enligt yogiskt tänk innehåller denna dag väldigt ljus och hög energi och det är en ultimat dag för yoga, meditation och för att släppa taget om sådant som inte gynnar oss längre; med det väntande ljuset bjuder vi in en ljusare tillvaro för oss själva, för Världen.

Datum & Tid: Torsdagen den 21 december kl 19-20.30

Boka din plats via Webbplats-länken nedan. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459, så ställer jag dig som reserv.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
december 21
Tid:
7:00 e m - 8:30 e m
Kostnad:
290
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/the-light-of-my-soul-18499

Plats

Kvartersgård 4 på området Klockarejorden
Svedala, 23339 Sverige
Telefon
0705-2404059
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Ulrika Knutsdotter