Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

En kväll med Lymfyoga

september 28 @ 6:00 e m - 8:30 e m

390

Välkommen till en givande kväll, då du får lära dig att ta hand om ditt lymfsystem genom djupandning, lymfmassage, sköna yogaövningar, härlig avslappning och glad meditation!

Lymfsystemet är kroppens avlopp och reningsverk, vilket för runt och ut gifter, slaggprodukter, bakterier, virus och döda celler ur kroppen via urin, avföring, svett, slem och galla. Det består av ett nät av kärl som löper parallellt och samverkar med blodkärlen i hela kroppen; det är också nära sammankopplat med immunförsvaret. Till skillnad från blodet – som pumpas runt med hjälp av hjärtat – har lymfsystemet ingen egen pump, utan det aktiveras via djupandning och när du rör på dig. Tecken på att lymfsystemet inte fungerar som det ska är svullnad, ömhet, spändhet, värk, domningar, kalla eller vätskefyllda områden, envisa kilon, celluliter, åderbråck, blåmärken, ständiga förkylningar, ständiga urinvägsinfektioner, återkommande huvudvärk och migrän, oro, rastlöshet, hjärndimma. Anledningar till att lymfsystemet inte fungerar som det ska kan vara hormonella (pubertet, graviditet, klimakteriet), mycket stillasittande, skador eller ärr, mediciner, för lite vatten, för mycket alkohol, för mycket inflammatorisk kost, fel andning, en stressfylld livsstil.

Denna kväll skapar vi ett fritt och starkt flöde i vårt lymfsystem genom att andas de långa, djupa andetagen, göra lymfmassage på oss själva och sedan mjuka, sköna, flödande yogaövningar. Efter övningarna vilar vi i SOLGONGENS vibrationer och avslutar med en meditation. Material ingår, så du kan fortsätta göra massagen och övningarna hemma för att på så sätt skapa ditt allra bästa lymfflöde!

Datum & Tid: Torsdagen den 28 september kl 18-20.30

Boka din plats via länken nedan. Betala 390 kr via Swish 123 696 8424 eller kontant i Yogastudion.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
september 28
Tid:
6:00 e m - 8:30 e m
Kostnad:
390
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/the-light-of-my-soul-18499

Plats

Kvartersgård 4 på området Klockarejorden
Svedala, 23339 Sverige
Phone
0705-2404059
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Ulrika Knutsdotter