På gång

Sunday vibes med Tabata och Gong i Kyrkheddinge den 30/9! 

Den 30 september kl 17-19 hälsar jag och Pernilla Olsson dig varmt välkommen till en härlig kväll i den vackra gården Kyrkheddinge Hemvärnsgård! En kväll med Tabata-träning, meditation och gongbad och som avslutas med te, smoothie- och grönsaksprovning!

Tabata är en funktionell träningsform där vi tränar genom hela kroppen på 30 minuter. Du använder din egen kropp som träningsredskap genom övningar i olika nivåer, så träningsformen passar alla – tränade som otränade, unga som gamla och allt där emellan. Du får sedan vila lika länge, på rygg i gongens vibrationer; vibrationer som tar dig in i en djup avslappning, en skön sömn och som läker kropp och sinne in till minsta cell och tanke. Vi avslutar stunden med en meditation och efter det blir det provsmak.

Kvällen kostar 150 kr och alla som är med får en goodiebag! Ta på sköna kläder och skor för att träna inomhus och ta med yogamatta eller något annat att ligga på, en filt och en vattenflaska. Adressen är Gamla Dalbyvägen 194, 245 92 Staffanstorp.

Boka din plats via:

Boka tid

Pernilla är kostrådgivare, hälsoinspiratör, gruppledare och personlig tränare som har passion för hälsa, välmående och att hjälpa människor må sitt bästa utifrån sina förutsättningar!