På gång

Kvinnocirkel med yoga, samtal och skrivande om tacksamhet!

Varmt välkommen till årets sista Kvinnocirkel – en öppenhjärtig stund, då vi andas, yogar och mediterar för att fylla våra kroppar med avslappning och våra sinnen med ro! Söndagen den 24 november kl 17-20. Vi yogar i en cirkel och efteråt dricker vi te och äter frukt, och denna söndag ska vi skriva/pyssla och samtala kring ämnet TACKSAMHET. När vi bjuder in känslan av tacksamhet i våra liv berikas dem. Att känna tacksamhet för den du redan är, det du redan har gör att du uppskattar livet mer och känner större lugn och tillfredsställelse i din vardag.

Kvällen kostar 300 kr, betala senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Det finns plats för åtta kvinnor. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-24 04 59 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Jul, jul, strålande jul!

Varmt välkommen till en kväll i värmen och kärlekens tecken, den 19 december kl 19-21! Vi landar i ett rum fyllt av levande ljus och mantrasång, andas det långa, djupa andetaget för att sedan göra stärkande yogaövningar. Tillsammans fyller vi oss själva med kraft i vintermörkret, positiva vibrationer, mantrasång, värme och kärlek; kraft som vi tar med oss in i det nya året och vidare till de vi älskar.

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Mellandagsgong!

Enligt yogisk filosofi tänker vi tusen tankar varje gång vi blinkar. Några av tankarna plockar vi upp i det medvetna, övriga lagras i vårt undermedvetna. Våra tankar kan vi se som sytrådar som går kors och tvärs i hjärnan. En gong kan vi se som en sax, som vid varje slag på gongen klipper tankarna i hjärnan. Gong, gong, klipp, klipp. När du lyssnar på gong blir dina tankar ofullständiga, blir till ett ingenting, vilket gör att hjärnan resignerar, slutar tänka och går in i vila. En vilande hjärna leder till en vilande kropp och vi kan då släppa taget om stress och spänningar och får möjlighet att läka ända ner på cellnivå.

Så kom och vila i gongarnas vibrationer söndagen den 29 december kl 17-18.15, och tillåt dig själv avslappning och läkning! Vi börjar och slutar med korta, sköna andningsövningar och däremellan blir det lååång goooong (ca 45 min)!

Betala 175 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Te finns efteråt för den som vill stanna på det. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Paryoga för stor och liten!

Måndagen den 8 januari kl 18-19.30 håller jag i Paryoga för stor och liten! Då vänder jag mig till vuxna och barn från 4 år och uppåt. Tillsammans bildar ni ett par och andas, yogar, vilar, masserar varandra och mediterar tillsammans; utlovat skratt, närhet, samhörighet och glädje! Vi avslutar kvällen med te och lätt fika.

Betala 300 kr/par senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag er som reserver.

Boka 2 platser via knappen: 

Boka tid

Aquarian sadhana – morgonyoga

Den bästa tiden för att göra yoga är mellan kl 4 och 7 på morgonen – the ambrosial hour/nektarns timmar – då kroppen är utvilad, sinnet tomt och det är lättare att finna ro i meditationen. Riktigt så tidigt ska vi inte träffas, utan vi nöjer oss med att ses kl 7, lördagen den 25 januari! Vi gör ett skönt yogapass tillsammans, vilar en kort stund och sjunger sedan de sju mantrameditationerna som är obligatoriska under en Aquarian Sadhana. Den första meditationen sjunger vi a capella, de övriga sex sjunger vi till musik. Morgonyogan varar till cirka kl 9 och för de som vill finns det te i köket efteråt.

Denna morgon är det fri donation som gäller, dvs. du betalar kontant/swishar i yogasalen den summa du vill betala. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Mantras in motion!

Kom och var med om en kväll i sångens tecken – mantras in motion – då vi sjunger de allra vackraste mantrasångerna, tillåter oss att gå totalt in i dessa meditationer, i musiken och höjer våra vibrationer tillsammans. Tisdagen den 28 januari kl 19-21. Mantran som handlar om styrka, mod och läkning, ljus och kärlek och om att vi alla är Ett. Ju högre och lättare vibrationer du fyller dig själv med, desto ljusare blir vår värld. Tillsammans, som en röst, ett andetag.

För det sägs att allt i Världen vibrerar, med olika densitet. En sten vibrerar med låg densitet, din röst vibrerar med en högre. Det som vibrerar allra mest är tonerna av ett mantra. Ett mantra är komponerat av ljud, ord och korta stavelser, vilka har ett stort inflytande på kropp och sinne. De mantran som används inom kundaliniyoga (och medicinsk yoga) är på språket Gurmukhi, ett indiskt skriftspråk som använts sedan 1500-talet. Dessa mantran sjungs, viskas eller tänks och genom att medvetet upprepa dem om och om igen sås ett frö i ditt inre. Detta frö innehåller en hög koncentration av vibrationer som försätter dig i en högre, ljusare och lättare stämning. Ju djupare fröet planteras i dig, desto större och snabbare effekt kommer det att ha på hela din varelse; ditt sinne finner stort lugn och hela du absorberas av stunden – av mantrat.

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid