På gång

En kväll fylld med mantrasång –

den 9 april kl 19-21!

Kom och var med om en kväll i sångens tecken, då vi sjunger vackra mantran om att känna sig stark, modig, hel och kärleksfull, för att på så sätt uppnå en känsla av lätthet och ljus i både kropp och sinne. De mantran vi sjunger är på språket Gurmukhi, ett indiskt skriftspråk som använts sedan 1500-talet. Dessa mantran är komponerade av ljud, ord och korta stavelser, och fungerar som frön som planteras i ditt inre. Fröna innehåller en hög koncentration av vibrationer som försätter dig i en högre, ljusare och lättare stämning. Ju djupare fröna planteras i dig, desto större och snabbare effekt har de på hela din varelse; ditt sinne finner stort lugn och hela du absorberas av stunden – av mantrat. And I love it :)!

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv. Boka dig via knappen: 

Boka tid

Paryoga för stor och liten den 23 april kl 18-19.30!

Denna kväll vänder jag mig till vuxna och barn från 4 år och uppåt. Tillsammans bildar ni ett par och andas, yogar, vilar, masserar varandra och mediterar tillsammans; skratt, närhet, samhörighet och glädje! Vi avslutar kvällen med te och lätt fika.

Betala 300 kr/par senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag er som reserv. Boka 2 platser via länken: 

Boka tid

Söndagsgong – för djup avslappning och läkning den 26 april kl 18-19.15!

Enligt yogisk filosofi tänker vi tusen tankar varje gång vi blinkar. Några av tankarna plockar vi upp i det medvetna, övriga lagras i vårt undermedvetna. Våra tankar kan vi se som sytrådar som går kors och tvärs genom hjärnan. En gong kan vi se som en sax, som vid varje slag på gongen klipper tankarna i hjärnan. Gong, gong, klipp, klipp. När du lyssnar på gong blir dina tankar ofullständiga, till ett ingenting, vilket gör att hjärnan resignerar, slutar tänka och går in i vila. En vilande hjärna leder till en vilande kropp och vi kan då släppa taget om stress och spänningar och får möjlighet att läka ända ner på cellnivå.

Så kom och vila i gongarnas vibrationer och tillåt dig själv att slappna av och läka! Vi börjar och slutar med korta, sköna andningsövningar och däremellan blir det lååång goooong (ca 45 min)!

Betala 175 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv. Boka dig via knappen: 

Boka tid