På gång

Aquarian Sadhana – morgonyoga med mantrasång den 25 januari!

Den bästa tiden för att göra yoga är mellan kl 4 och 7 på morgonen – the ambrosial hour/nektarns timmar – då kroppen är utvilad, sinnet tomt och det är lättare att finna ro i meditationen. Riktigt så tidigt ska vi inte träffas, utan vi nöjer oss med att ses kl 7, lördagen den 25 januari! Vi gör ett skönt yogapass tillsammans, vilar en kort stund och sjunger sedan de sju mantrameditationerna som är obligatoriska under en Aquarian Sadhana. Den första meditationen sjunger vi a capella, de övriga sex sjunger vi till musik. Morgonyogan varar till cirka kl 9 och för de som vill finns det te i köket efteråt.

Denna morgon är det fri donation som gäller, dvs. du betalar kontant/swishar i yogasalen den summa du vill betala. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen:

Boka tid

Mantras in motion – sång kvällen lång den 28 januari!

Kom och var med om en kväll i sångens tecken – mantras in motion – då vi sjunger de allra vackraste mantrasångerna, tillåter oss att gå totalt in i dessa meditationer, i musiken och höjer våra vibrationer tillsammans. Tisdagen den 28 januari kl 19-21. Mantran som handlar om styrka, mod och läkning, ljus och kärlek och om att vi alla är Ett. Ju högre och lättare vibrationer du fyller dig själv med, desto ljusare blir vår värld. Tillsammans, som en röst, ett andetag.

För det sägs att allt i Världen vibrerar, med olika densitet. En sten vibrerar med låg densitet, din röst vibrerar med en högre. Det som vibrerar allra mest är tonerna av ett mantra. Ett mantra är komponerat av ljud, ord och korta stavelser, vilka har ett stort inflytande på kropp och sinne. De mantran som används inom kundaliniyoga (och medicinsk yoga) är på språket Gurmukhi, ett indiskt skriftspråk som använts sedan 1500-talet. Dessa mantran sjungs, viskas eller tänks och genom att medvetet upprepa dem om och om igen sås ett frö i ditt inre. Detta frö innehåller en hög koncentration av vibrationer som försätter dig i en högre, ljusare och lättare stämning. Ju djupare fröet planteras i dig, desto större och snabbare effekt kommer det att ha på hela din varelse; ditt sinne finner stort lugn och hela du absorberas av stunden – av mantrat.

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid