På gång


Erbjudande i sommar!

Den 21 maj-13 juli och den 13-31 augusti erbjuder jag 1,5 timmes individuell yoga för 600 kr! Kanske du vill komma igång med att yoga hemma i sommar? Eller vill ha hjälp med sömn, stress, värk, migrän, magbekymmer – eller vill bara fylla på med en massa energi? Ett skräddarsytt paket med andningsövning, pass och meditation för just dig ingår. Dagtid eller kvällstid, i min yogasal eller ute i det fria; tillsammans bestämmer vi dag, tid och plats – skicka ett mail till ulrika.knutsdotter@telia.com

 

          Gong i gröngräset den 19 augusti!

Jag längtar efter att få spela gong utomhus – det blir ju så häftigt ljud och fåglarna sjunger då som aldrig förr! Så söndagen den 19 augusti kl 18.30-20 håller jag i ett kort yogapass, en lång gongstund då jag spelar på mina två största gongar och en fin meditation som avslutning. Är vädret varmt så blir gongstunden riktigt lång, är det kallare så blir den kortare (och yogaövningarna blir istället fler så vi håller värmen). Skulle det regna behöver jag ställa in. Men jag hoppas förstås på sol och ljumma vindar :).

Alla är välkomna och ingen anmälan krävs – bara kom. Platsen är bakom Sveakliniken i Svedala (Toftavägen 25); gå till vänster om huset så hittar du mig på gräsmattan bakom. Ta med yogamatta/liggunderlag/handduk att ligga på och gärna en filt att ha över dig när du vilar. Kostnad: 150 kr via Swish till 123 696 8424 eller kontant på plats.

Varmt välkomna!