På gång

Kvinnocirkel med sinnlig yoga och öppna samtal

Kom och var med om en öppenhjärtig stund, då vi andas, yogar och mediterar för att fylla våra kroppar med avslappning och våra sinnen med ro. Vi yogar i en cirkel och efteråt dricker vi te och äter frukt, och den som vill får möjlighet att dela med sig av sina tankar, känslor och funderingar. Varje tillfälle kommer ha ett särskilt samtalsämne relaterat till kvinnors hälsa, välmående, sinne, sexualitet, roll i familjen, roll i Världen, roll i tiden. Min önskan med varje tillfälle är att skapa ett rum för starkt systerskap, där alla är accepterade och älskade precis som de är; för ensam är inte starkast.

Tillsammans skapar vi en cirkel utifrån öppenhet, kärlek och respekt. Tillsammans vågar vi tala utifrån våra hjärtans röster. Tillsammans känner vi styrkan och stödet från andra kvinnor. Tillsammans tillåter vi oss själva och varandra att stråla som de starka, sexuella, magiska och andliga varelser som vi är.

Datumen är den 22 september, den 20 oktober och den 24 november. Tiden är kl 17-20.  

Varje tillfälle finns det plats för åtta kvinnor. Betala 300 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-24 04 59 så ställer jag dig som reserv. 

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Yoga Nidra med Gongbad!

Varmt välkommen på Yoga Nidra med Gongbad den 4 oktober och/eller den 8 november kl 19-21! Vi inleder med några enkla yogaövningar och lägger oss sedan ner för en Yoga Nidra. Yoga Nidra betyder fysisk sömn och handlar om kroppsscanning och vacker visualisering. Under en Yoga Nidra faller kroppen in i en tung avslappning medan sinnet är vaket (fast ibland somnar man!), fokuserat och skapar bilder i sig själv. Sinnet får sedan också koppla av när Gongarna tar vid och sprider sina vibrationer genom kroppen och rummet.

Yoga Nidra med Gongbad är både härligt, avslappnande, transformerande och populärt; populärt kanske för att du inte behöver göra något – gongarna gör det åt dig. Tar dig in i en djup avslappning, en skön sömn och läker kropp och sinne in till minsta cell och tyngsta tanke. Du känner dig avslappnad, energifylld och komplett.

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid

Jul, jul, strålande jul!

Varmt välkommen till en kväll i värmen och kärlekens tecken, den 19 december kl 19-21! Vi landar i ett rum fyllt av levande ljus och mantrasång, andas det långa, djupa andetaget för att sedan göra stärkande yogaövningar. Tillsammans fyller vi oss själva med kraft i vintermörkret, positiva vibrationer, mantrasång, värme och kärlek; kraft som vi tar med oss in i det nya året och vidare till de vi älskar.

Betala 250 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv.

Boka dig via knappen: 

Boka tid