På gång

8-årsjubileum i augusti!

I augusti är det åtta år sedan jag började leda yoga i egen regi i Svedala! Jisses koss, vad de åren har gått fort! Fantastiskt roligt och lärorikt har det varit – och är fortfarande. Var med mig och fira med Yoga Nidra och Gongbad fredagen den 23 augusti och Uteyoga lördagen den 24 augusti!

Den 23 augusti blir det Yoga nidra och gongbad med en alldeles egenskriven avslappningssaga kl 19-21 i min yogasal. Och den 24 augusti blir det Uteyoga på gräsmattan bakom Sveakliniken kl 9.30-10.45. Den 23:e är det begränsat med platser och du behöver boka dig. Den 24:e är det bara till att komma, och eventet blir inställt om det är för kallt eller regnigt. Läs mer och boka dig genom att klicka på knappen: 

Boka tid

Varmt välkommen att jubilera med mig! 

Vill du komma på individuell yoga?

I augusti erbjuder jag individuell yoga för den som vill komma igång med ett eget yogapraktiserande i sommar. Vi skräddarsyr ett yogapass till dig utifrån dina behov och önskningar, som du sedan gör på egen hand hemma. Det är den dagliga yogan som ger mest effekt – so Just do it! Ett sådant tillfälle tar cirka två timmar och kostar 800 kr. Ring eller maila ulrika.knutsdotter@telia.com