På gång

Yoga Nidra med Gongbad den 18 november! 

Dags för Yoga Nidra med Gongbad, kl 17-19 söndagen den 18 november! 

Vi inleder med några enkla yogaövningar och lägger oss sedan ner för en Yoga Nidra. Yoga Nidra betyder fysisk sömn och handlar om kroppsscanning och vacker visualisering. Under en Yoga Nidra faller kroppen in i en tung avslappning medan sinnet är vaket (fast ibland somnar man!), fokuserat och skapar bilder i sig själv. Sinnet får sedan också koppla av när Gongarna tar vid och sprider sina vibrationer genom kroppen och rummet. Yoga Nidra med Gongbad är både härligt, avslappnande, transformerande och populärt; populärt kanske för att du inte behöver göra något – gongarna gör det åt dig. Tar dig in i en djup avslappning, en skön sömn och läker kropp och sinne in till minsta cell och tyngsta tanke. Du känner dig avslappnad, energifylld och komplett.

Kvällen kostar 250 kr, och det finns te efteråt för de som vill.

Boka din plats via Bokadirekt:

Boka tid

Varmt välkommen!

Jul, jul, strålande jul den 11 december!

En kväll i värmen och kärlekens tecken! Vi landar i ett rum fyllt av levande ljus och mantrasång, andas det långa, djupa andetaget för att sedan göra stärkande rygg- och hjärteövningar. Tillsammans fyller vi oss själva med kraft i vintermörkret, positiva vibrationer, mantrasång, värme och kärlek; kraft som vi tar med oss in i det nya året och vidare till de vi älskar.

Kvällen kostar 250 kr, tiden är kl 19-21 och det finns te efteråt för de som vill.

Boka din plats via Bokadirekt:

Boka tid

Varmt välkommen!

Aquarian Sadhana den 12 januari!

Den bästa tiden för att göra yoga är mellan kl 4 och 7 på morgonen – the ambrosial hour/nektarns timmar – då kroppen är utvilad, sinnet tomt och det är lättare att finna ro i meditationen. Riktigt så tidigt ska vi inte träffas, utan vi nöjer oss med att ses kl 7! Vi gör ett skönt yogapass tillsammans, vilar en kort stund och sjunger sedan de sju mantrameditationerna som är obligatoriska under en Aquarian Sadhana. Den första meditationen sjunger vi a capella, de övriga sex sjunger vi till musik. Morgonyogan varar till cirka kl 9 och för de som vill finns det te i köket efteråt.

Denna morgon är det fri donation som gäller, dvs. du betalar kontant/swishar i yogasalen den summa du vill betala.

Boka din plats via Bokadirekt:

Boka tid

Varmt välkommen!