Individuell yoga

Jag erbjuder individuella konsultationer med olika teman till dig som inte vill eller kan komma till de vanliga kurserna eller som vill ha en stund på tu man hand. En sådan konsultation är på 120 minuter (återbesök 60 minuter) som vi fyller med samtal, andningstekniker, yogaövningar, avslappning och meditation, beroende på vilket tema du väljer. Min tanke med varje konsultation är att du ska få verktyg som gör att du kan må bättre i din egen vardag. Jag kan ge dig verktyg – sen är det upp till dig att använda dem.

hjärta händer

Medicinsk yoga för mer Livskraft: Kraften att orka leva livet med glädje hör djupt ihop med ditt andetag. Under denna konsultation fokuserar vi mycket på andningen och övningar och meditation som ger dig glädje, livskraft och energi.

Medicinsk yoga mot Stress: Att leva under långvarig stress är väldigt dränerande och förödande både för kropp, sinne och själ. Under denna konsultation fokuserar vi mycket på avslappning och att släppa taget om stress, kontroll och destruktiva tankar.

Medicinsk yoga mot Huvudvärk (spänningshuvudvärk och migrän): Många lider av spänningshuvudvärk och migrän, men det behöver inte vara så. Under denna konsultation fokuserar vi mycket på att släppa spänningar och få igång mer flöde i kroppen för att uppnå en större avslappning, lugn och acceptans.

Medicinsk yoga för en god Sömn: Det är under sömnen vi läker på djupet; får du inte sova ordentligt – när läker du då? Under denna konsultation fokuserar vi mycket på dina nuvarande sovvanor och styr in dem mot nya som hjälper dig bädda för en god sömn både i kropp och sinne.

Gongbad: Gongen är ett transformerande verktyg som tar en person till ett tillstånd gongarbortom sinnet och tankarna. Den hjälper oss att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, hjälper oss släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och gör att vi känner oss fyllda med energi och kraft. Under ett ”Gongbad” ligger du ner, slappnar av och låter Gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem – du badar i Gongens ljud. Vi gör först några enkla yogaövningar, följt av en längre Yoga nidra (kroppsscanning som leder kroppen in i djup sömn) och sen en timmes fysisk stillhet i Gongarnas vibrationer.

Konsultation/gongbad: 120 minuter 800 kr. Återbesök: 60 minuter 500 kr. Material ingår. Beroende på dag, tid och vad du vill är vi antingen i min yogasal på Klockarejorden i Svedala, hemma hos mig eller dig. Boka din tid genom att skicka ett mail till ulrika.knutsdotter@telia.com eller ring 0705-240459.