Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

✨New flow new glow – heldagsretreat för friskt lymfsystem och naturlig skönhet✨

augusti 25 @ 9:30 f m - 5:00 e m

1111

Varmt välkommen till denna heldag i lymfsystemets, hälsans och hudens tecken! En dag då vi väcker flödet i lymfsystemet och glöden i våran hud genom yoga, andning, kroppsmassage, ansiktsmassage, djup avslappning och tillverkning av snälla hudvårdsprodukter. För som man säger i “lymfvärlden”: If there is no flow there will be no glow! Denna dag ökar vi vårt naturliga flöde inifrån och ut – i huden, lymfkärlen, fascian, lungorna och hjärtat – för att skapa ett starkt lymfflöde och stärka vår naturliga skönhet och strålglans 🌞.

Några ord om Lymfsystemet: Lymfsystemet är kroppens avlopp och reningsverk och utgör en viktig del av immunförsvaret. Dess uppgift är att forsla bort överskottsvätska, gifter, slaggprodukter, döda celler, fetter, proteiner och oskadliggöra bakterier och virus. Ett trögt lymfsystem kan orsaka många och stora problem, som svullnad, värk, smärta, fibroser, ödem, hjärndimma, utslag, bristningar, rynkor, puffighet, åderbråck, magproblem, sömnsvårigheter, återkommande infektion och inflammation eller övervikt som inte vill försvinna. Dessa problem är alla tecken på att lymfvätskan har ett trögt flöde. Ett trögt lymfsystem påverkas av hopklibbad fascia (bindväv) som i sin tur påverkar musklerna och vice versa. Lymfsystem, fascia och muskler är tätt sammankopplade och för att komma till rätta med problemen ovan behöver vi gå på djupet under huden. Detta gör vi med hjälp av fysiska yogaövningar, med lymfmassage och med Gua Sha, en särskild massageteknik för ansikte, hals, nacke och skalp. Ett bra lymfflöde i ansiktet påverkar nämligen hela kroppen, då majoriteten av kroppens lymfnoder finns runt nacke, hals och ansikte. Med mer flow får du en naturlig glow, så mycket vackrare än all rouge i Världen 😊.

NÄR: Söndagen den 25 augusti kl 9.30-17.00
VAR: I min Yogastudio i Kvartersgård 4 på Klockarejorden i Svedala.
PROGRAM: Se nedan.
INVESTERING: 1 111 kr (i priset ingår vegetarisk lunch, te, kaffe, frukt, raw foodkaka och de hudvårdsprodukter som du tillverkar). Delbetalning är möjlig (välj Qliro faktura vid bokning).
ATT TA MED: meditationskudde om du har, egen yogamatta och filt om du vill (finns annars till dig i Yogastudion).

PROGRAM:
9.30-9.45 PRESENTATION AV DAGEN
9.45-11.30 LYMFYOGA & MANTRAMEDITATION
11.30-12.30 LYMFMASSAGE & GUA SHA
12.30-13.30 LUNCH
13.30-14.30 YOGA NIDRA & GONG
14.45-15.45 TILLVERKNING AV HUDVÅRDSPRODUKTER
16-17 SHARING & AVSLUTANDE MEDITATION

Boka din plats via Webbplats-länken nedan. Är det fullbokat kan du ställa dig som reserv via Väntelistan i Bokadirekts app.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
augusti 25
Tid:
9:30 f m - 5:00 e m
Kostnad:
1111
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/the-light-of-my-soul-18499

Plats

Kvartersgård 4 på området Klockarejorden
Svedala, 23339 Sverige
Telefon
0705-2404059
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Ulrika Knutsdotter