Event

Uteyoga vecka 21-28 i gräset bakom Sveakliniken i Svedala

Varmt välkommen på Uteyoga i gräset bakom Sveakliniken (Toftavägen 25) i Svedala! Det är en ljuvlig plats med en stor gräsmatta, där vi kan hålla avstånd till varandra, omringade av kaninskutt och fågelsång. Måndags- och torsdagskvällar kl 18.30-19.30 vecka 21-25 och måndags- och torsdagsmorgnar kl 9-10 vecka 27-28!

Kostnaden är 100 kr, vilket du swishar till 123 696 8424 eller betalar kontant på plats. Du behöver inte boka dig, bara kom, och känner du av någon förkylning eller liknande stannar du hemma. Är det kallt klär vi på oss lite extra och gör mer energirika övningar, regnar det ställer vi in. Är du osäker på vädret kan du skicka ett sms till 0705-240459.

Vi ses i gröngräset :)!

Kvinnan och klimakteriet den 31/8 kl 18-19.30

Klimakteriet är en naturlig del av en kvinnas liv och en period då kvinnans fysiologiska kropp genomgår flera hormonella förändringar. Tiden då klimakteriet infinner sig är individuellt, men sker oftast då kvinnan passerat en ålder av 40. Hormonella förändringar sker då i både kropp och sinne, exempelvis i form av utebliven mens eller en mens som aldrig vill ta slut, minskad sexlust, sämre kvalitet på hår och hud, torrare slemhinnor, oönskad viktuppgång, värmevallningar, sömnproblem och känslor som är utom all kontroll. Kvinnan kan också uppleva en ökad sexlust, känna ny energi och utveckla en större tillfredsställelse i kroppen. Hur vi kvinnor upplever klimakteriet och dess olika stadier är alltså unikt för var och en av oss. Unikt är också att vi sällan pratar om det, trots att vi är fyllda av så många frågor och funderingar. Så nu råder vi bot på det!

Tisdagen den 31 augusti bjuder jag och Desirée Larsson in till en kväll då kvinnan och klimakteriet är i fokus. Desirée, som arbetar som barnmorska, kommer att berätta för oss om vilka hormoner som styr kvinnokroppen, vilka hormonella stadier en kvinnokropp går igenom, vad som händer i kroppen i de olika stadierna och hur vi kvinnor kan ta hand om oss själva för att må så bra som möjligt. Som grupp kommer vi sedan få gott om tid att ställa våra frågor, lyfta våra funderingar och tillsammans tala om hur det är att vara kvinna.

Boka din plats via Bokadirekt-knappen nedan! Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv. Kvällen kostar 150 kr, vilket du betalar i yogasalen (kontant eller Swish till Desirée). Varmt välkommen!

Boka tid