På gång

Vårens kurser börjar vecka 7! Kika in under Kurser; förhoppningsvis passar någon dag och tid just dig. Gör det inte det är du välkommen på en individuell yogasession. Det är en väldigt mysig och givande stund, och du fortsätter yoga på egen hand hemma med stöttning av mig.

Är du sugen på frigörande dans, taktil massage eller samtalsterapi håller Cecilia Siöland i det varje torsdag i yogasalen fr.o.m den 14 januari. Cecilia är en väldigt varm, skön och insiktsfull kvinna. Boka tid och plats till henne via https://www.ceciliasioland-livscoach.com/

Jag kommer lägga ut fler event under våren; ska först bara skriva färdigt min klassiska hjältesaga som ska skickas iväg till bokförlag i februari. Som 8-åring hade jag en dröm om att få arbeta som författare och skriva massor med böcker. Och de senaste två åren har jag lyssnat på den lilla flickans dröm och är nu nästan klar med ett manus på över 400 sidor. En dröm ger åt tanken vingar…

Söndagsgong – för djup avslappning och läkning den 7/2 kl 17-18.15

Kom och vila i solgongens vibrationer och tillåt dig själv att slappna av till fullo! Vi börjar och slutar med korta, sköna andningsövningar och däremellan blir det lååång goooong (ca 45 min)!

Enligt yogisk filosofi tänker vi tusen tankar varje gång vi blinkar. Några av tankarna plockar vi upp i det medvetna, övriga lagras i vårt undermedvetna. Våra tankar kan vi se som sytrådar som går kors och tvärs genom hjärnan. En gong kan vi se som en sax, som vid varje slag på gongen klipper tankarna i hjärnan. Gong, gong, klipp, klipp. När du lyssnar på gong blir dina tankar ofullständiga, till ett ingenting, vilket gör att hjärnan resignerar, slutar tänka och går in i vila. En vilande hjärna leder till en vilande kropp och vi kan då släppa taget om stress och spänningar och får möjlighet att läka ända ner på cellnivå.

Är det fullbokat, skicka ett sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv. Betala 175 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen.

Boka tid