På gång

Vårens kurser börjar vecka 7! Kika in under Kurser; förhoppningsvis passar någon dag och tid just dig. Gör det inte det är du välkommen på en individuell yogasession. Det är en väldigt mysig och givande stund, och du fortsätter yoga på egen hand hemma med stöttning av mig.

Är du sugen på frigörande dans, taktil massage eller samtalsterapi håller Cecilia Siöland i det varje torsdag i yogasalen fr.o.m den 14 januari. Cecilia är en väldigt varm, skön och insiktsfull kvinna. Boka tid och plats till henne via https://www.ceciliasioland-livscoach.com/

Gong – för djup avslappning och läkning den 16/3 kl 19-20.15

Kom och vila i solgongens vibrationer och tillåt dig själv att slappna av till fullo! Vi börjar och slutar med korta, sköna andningsövningar och däremellan blir det lååång goooong (ca 45 min)!

Enligt yogisk filosofi tänker vi tusen tankar varje gång vi blinkar. Några av tankarna plockar vi upp i det medvetna, övriga lagras i vårt undermedvetna. Våra tankar kan vi se som sytrådar som går kors och tvärs genom hjärnan. En gong kan vi se som en sax, som vid varje slag på gongen klipper tankarna i hjärnan. Gong, gong, klipp, klipp. När du lyssnar på gong blir dina tankar ofullständiga, till ett ingenting, vilket gör att hjärnan resignerar, slutar tänka och går in i vila. En vilande hjärna leder till en vilande kropp och vi kan då släppa taget om stress och spänningar och får möjlighet att läka ända ner på cellnivå.

Är det fullbokat, skicka sms till 0705-240459 så ställer jag dig som reserv. Betala 175 kr via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen.

Boka tid

Dans och gong den 2/3 kl 19-20.30

Kom och var med på härligt frigörande dans och gong för djup återhämtning! Runt en stor, vacker ljuskrona dansar vi fritt och glatt, barfota och i mjuka kläder till skön och rytmisk musik; i egen takt för vår egen skull med lite guidning från Cecilia. Med lättare, gladare kroppar lägger vi oss ner som solstrålar runt kronan och vilar i ljudet från Ulrikas solgong. Gongen aktiverar det parasympatiska nervsystemet, dvs. kroppens broms och har en stressreducerande effekt. Vi slappnar av. Andas. Rensar ut gammalt. Och fyller på med nytt.

Under både dans och gong håller vi Covid-19-avstånd och följer restriktioner. Är det fullbokat, skicka sms till 0705–240459 så ställer jag dig som reserv. Betala 200 kr via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen.

Boka tid