Event

Hormonbalansyoga den 18/5 kl 18.30-20.30

Välkommen till en härlig kväll, då du får lära dig att balansera ditt hormonsystem med hjälp av yoga!

Yoga är en fin träningsform för att skapa hormonell balans. Yogisk andning har en väldigt positiv påverkan på kroppens körtlar, där hormonproduktion och hormonfrisättning sker. Med hjälp av yogisk andning och fysiska övningar får du bättre cirkulation och ett friare energiflöde; du släpper stress och spänningar i kroppen, rensar huvudet på negativa tankar, sover bättre och håller dig friskare.

Våra hormoner fungerar som kemiska budbärare och styr viktiga funktioner i kroppen, som fertilitet, utveckling, ämnesomsättning, läkning och åldrande. En hormonell obalans påverkar både din fysiska och psykiska hälsa och kan bero på långvarig stress, fel kost eller att du befinner dig i någon av klimakteriets faser. Är dina hormoner i obalans kan det visa sig genom viktförändring, minskad sexlust, sömnproblem, humörsvängningar, acne, huvudvärk, minnesförlust, trötthet, orkeslöshet eller depression.

Denna kväll kommer vi att göra ett yogapass för att minska spänningar och främja ett friare flöde i bäcken och underliv. Ett friare flöde i underlivet ökar energin i hela kroppen, så även din sexlust och glädje till livet och dig själv. Efter passet leder jag dig genom en vacker YOGA NIDRA och du vilar sedan i SOLGONGENS vibrationer. Material ingår, så du kan fortsätta göra passet hemma och bereda vägen för ett mer hormonbalanserat och lustfyllt liv.

Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705-240459, så ställer jag dig som reserv. Betala 300 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen.

Boka tid

Dans, gong och meditation på Erlandsdalsgården den 23/5 kl 19-21

Kom och var med om en härlig stund med frigörande dans, vibrerande gong och vacker meditation! I dagens samhälle lever vi mycket uppe i våra huvuden och när vi gör så tappar vi ständigt kraft. För att må bra behöver vi istället komma ner i kroppen, ner i fötterna, och andas långsamt och medvetet om det så är vardag eller fest.

Denna kväll leder Cecilia oss in i frigörande dans och får oss att fördjupa kontakten med vår kropp, släppa spänningar och lösgöra skön energi. Under den frigörande dansen är nuet det enda som existerar och ingen bryr sig hur just du dansar, utan var och en är inne i sin egen upplevelse. Friare i kropp och sinne lägger vi oss ner och vilar i vibrationerna från Ulrikas stora Solgong; vibrationer som aktiverar det parasympatiska nervsystemet – kroppens broms – och avslappningen och glädjen från dansen fördjupas och manifesteras. I en helande cirkel avslutar vi kvällen med en meditation för hjärtat och fyller på med ännu mer kraft och kärlek.

Platsen är Erlandsdalsgården i Svedala med adress Erlandsdalsgatan 2. Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705–240459, så ställer jag dig som reserv. Betala 300 kr via Swish 123 696 8424 eller kontant vid ankomst. Varmt välkommen!

Boka tid

Gudinneyoga den 25/5 kl 19-20.30

Gudinneyoga är en vacker och skön yogaform som vill lyfta fram gudinnan i varje kvinna. Den är gjord för kvinnor och kvinnors kroppar och har som syfte att återskapa och stärka kontakten med den feminina kraften och Moder Jord. Den feminina kraften är outvecklad hos flera kvinnor (och män). För att kunna klara oss i ett patriarkalt samhälle har vi kvinnor behövt utveckla maskulina styrkor som självständighet, presterande, jämförande och logik, samtidigt som vi känt oss alltmer dränerade och avstängda i kropp och hjärta. Med gudinneyogans enkla och mjuka övningar ger vi oss ut på en kravlös upptäcktsresa i oss själva; en resa som leder oss in i avslappning och trygghet och fyller oss med känslan av frihet och feminin kraft. I sinnlig tillit öppnar vi upp och vågar omfamna allt som är vi. Vi är Avslappnade Trygga Fria Kraftfulla Vackra Sexiga Magiska Gudinnor.

Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705-240459, så ställer jag dig som reserv. Betala 200 kr senast samma dag via Swish 123 696 8424 eller kontant i yogasalen. Varmt välkommen!

Boka tid

Uteyoga måndagar den 30/5, 6/6, 13/6 och 20/6

kl 18.30-19.30

Varmt välkommen att yoga med mig i gräset bakom Sveakliniken (Toftavägen 25) i Svedala! Det är en ljuvlig plats med en stor, lummig gräsmatta och ett rikt djurliv. Du behöver inte boka dig – bara kom. Kostnaden är 100 kr, vilket du swishar till 123 696 8424 eller betalar kontant på plats. Är det kallt klär vi på oss lite extra och gör mer energirika övningar, regnar det ställs yogan in. Är du osäker på vädret kan du skicka ett sms till 0705-240459.

Vi ses i gröngräset :)!