Event

Bålstyrka och gongvila den 30/11 kl 19-20.30

Bålen, som är själva kärnan i din kropp, är en kombination av dina mag- och ryggmuskler. Det är bålens muskler som håller ihop kroppen, som ger dig bättre stabilitet, balans, kroppskännedom och en god hållning. En god hållning är inte bara vacker att se på, utan den påverkar även din andningsförmåga; med en god hållning kan din bröstkorg lättare expandera och du tar upp mer syre. Med en stark bål skapar du ett skydd runt din ryggrad och nervtrådar, minskar snedbelastningen på leder, minskar risken för diskbråck och håller dig fri från skador och värk i höfter, rygg, axlar och nacke. Med en stark bål blir det också lättare att klara av tunga lyft och bygga starka arm- och benmuskler, eftersom dessa muskler fäster i bålen; ju starkare kärna du har, desto starkare armar och ben kan du bygga.

Så, varmt välkommen till att bygga din bål! I cirka 45 minuter gör vi övningar för kroppens kärna, och efter det belönas du med en låååååång gongvila 😊.  

Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705–240459, så ställer jag dig som reserv. Kvällen kostar 200 kr, vilka du betalar via Swish 123 696 8424 eller kontant vid ankomst. Varmt välkommen!
Boka tid

Yoga Nidra med Gongbad den 7/12 kl 18.30-20.30

Vi inleder med några enkla yogaövningar och lägger oss sedan ner för en Yoga Nidra. Yoga Nidra betyder fysisk sömn och handlar om kroppsscanning och vacker visualisering. Under en Yoga Nidra faller kroppen in i en tung avslappning medan sinnet är vaket (fast ibland somnar man!), fokuserat och skapar bilder i sig själv. Sinnet får sedan också koppla av när Gongen tar vid och sprider sina vibrationer genom kroppen och rummet. Yoga Nidra med Gongbad är både härligt, avslappnande, transformerande och populärt; populärt kanske för att du inte behöver göra något – gongarna gör det åt dig. Tar dig in i en djup avslappning, en skön sömn och läker kropp och sinne in till minsta cell och tyngsta tanke. Du känner dig avslappnad, energifylld och komplett.

Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705-240459, så ställer jag dig som reserv. Kvällen kostar 250 kr, vilket du betalar via Swish 123 696 8424 eller kontant vid ankomst. Varmt välkommen!

Boka tid

Gudinneyoga den 8/12 kl 19-20.30

Gudinneyoga är en vacker och skön yogaform som vill lyfta fram gudinnan i varje kvinna. Den är gjord för kvinnor och kvinnors kroppar och har som syfte att återskapa och stärka kontakten med den feminina kraften och Moder Jord. Den feminina kraften är outvecklad hos flera kvinnor (och män). För att kunna klara oss i ett patriarkalt samhälle har vi kvinnor behövt utveckla maskulina styrkor som självständighet, presterande, jämförande och logik, samtidigt som vi känt oss alltmer dränerade och avstängda i kropp och hjärta.

Med gudinneyogans enkla och mjuka övningar ger vi oss ut på en kravlös upptäcktsresa i oss själva; en resa som leder oss in i avslappning och trygghet och fyller oss med känslan av frihet och feminin kraft. I sinnlig tillit öppnar vi upp och vågar omfamna allt som är vi. Vi är Avslappnade Trygga Fria Kraftfulla Vackra Sexiga Magiska Gudinnor.

Boka din plats via Bokadirekt-knappen. Är det fullbokat kan du skicka ett sms till 0705-240459, så ställer jag dig som reserv. Kvällen kostar 200 kr, vilket du betalar via Swish 123 696 8424 eller kontant vid ankomst. Varmt välkommen!
Boka tid