Reiki Healing

Reiki healing är en tusentals år gammal energimetod för friskvård, omvårdnad och behandling. Mjukt och samtidigt kraftfullt strömmar Reiki – universell livsenergi – genom händerna på den som ger Reiki och in i mottagarens kropp. Reikin söker sig till obalanserade och blockerade områden i kroppen och renar och laddar dem med positiv energi, vilket gör att den egna energin kan flöda fritt i leder och meridianer. Kroppsliga och mentala spänningar löses då upp, gifter och slaggprodukter rensas ut, hormoner för lugn och välbefinnande ökar, oro och stress sänks, smärta och sorg lindras, kroppens självläkande förmåga växer och kropp, sinne och själ känns friskare, friare och lättare.

Under behandlingen ligger du på en behandlingsbänk och är fullt påklädd. För att förstärka behandlingen kan jag ta hjälp av eteriska oljor, kristaller, pendel och Gongspel/vindspel. Efter behandlingen samtalar vi om det jag känt i din kropp och ger dig tips utifrån ett ayurvediskt och yogiskt perspektiv hur du kan höja ditt välmående.

Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Boka din tid via Bokadirekt-knappen. Om de dagar och tider du finner inte passar – maila ulrika@thelightofmysoul.se eller ring 0705-2404059, så hittar vi en tid som passar oss båda.

Varmt välkommen!

Boka tid