Individuell yoga

Har du svårt för att komma igång eller kan inte avsätta en bestämd tid för yoga varje vecka? Kanske du är ny på yogamattan eller av annan anledning känner dig mer trygg enskilt än i grupp? Eller så har du ett särskilt mål med yogan, som att bli mer rörlig, andas djupare, känna dig mer avslappnad, närvarande, lugnare, friskare eller sova bättre om natten? Då är individuell yoga något för dig!

Fördelarna med individuell yoga är att:

  • Du får ett skräddarsytt program utifrån dina behov, förutsättningar och erfarenheter
  • Du får bättre kontakt med din andning och ökad kroppskännedom
  • Du känner mer stillhet, lugn och närvaro i både kropp och sinne
  • Du lär dig att lyssna på din inre röst
  • Du utvecklar din yoga i en takt som är hållbar för dig

Då du bokar en individuell yogasession skriver du i meddelanderutan i Bokadirekt vilka önskemål du har och vad du vill få ut av stunden. När vi sedan ses inleder vi med ett samtal om hur du upplever din hälsa och vardag. Jag har tystnadsplikt och allt som sägs stannar i rummet. Vi går sedan tillsammans igenom ett skräddarsytt program som är anpassat efter dina behov och önskemål, innehållande andningsövningar, fysiska yogaövningar och en meditation. Om det är aktuellt kan jag också komma att ge dig råd och vägledning utifrån ett ayurvediskt perspektiv (matråd och andra livsstilstips) och/eller utifrån chakrasystemet. 

Programmet får du med dig hem och gör det så ofta du kan, gärna varje dag i minst en månad; för så lång tid tar det att bygga upp en god rutin och lägga grunden för ett hållbart och långsiktigt yogapraktiserande. Jag kommer att höra av mig till dig under resans gång med stöttning, och du kan vända dig till mig när som helst med frågor och funderingar.    

En individuell yogasession är på två timmar och kostar 950 kr. Du bokar den via Bokadirekt, där det finns fasta tider varje vecka. Om ingen av tiderna passar kan du mejla mig på ulrika.knutsdotter@telia.com för annan dag eller tid.

En individuell yogasession är också positiv att göra tillsammans med din partner, barn, barnbarn, kollega, bror, syster eller i mindre grupper på högst fyra deltagare. 

Boka tid