På gång

Jul jul strålande jul den 20 december!

Jul för mig handlar om värme och kärlek. Att få vara med de du älskar, göra det du tycker om, uppskatta livet som det är här och nu – utan krav och måsten.

Den 20 december kl 19-21 bjuder jag in till en kväll i värmen och kärlekens tecken. Vi landar i ett rum fyllt av levande ljus och mantrasång, landar i det långa, djupa andetaget för att sedan göra stärkande och hjärtöppnande övningar ur min nya yogabok Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt, som jag även kommer läsa högt ur om och om igen. Tillsammans fyller vi oss själva med kraft i vintermörkret, positiva vibrationer, mantrasång, värme och kärlek; kraft som vi tar med oss in i det nya året och vidare till de vi älskar.

Kostnad 250 kr, och det finns te efteråt för de som vill.

Boka tid


Aquarian Sadhana den 20 januari!

Den bästa tiden för att göra yoga är mellan kl 4 och 7 på morgonen – the ambrosial hour/nektarns timmar – då kroppen är utvilad, sinnet tomt och det är lättare att finna ro i meditationen. Riktigt så tidigt ska vi inte träffas, utan vi nöjer oss med att ses kl 7! Vi gör ett skönt yogapass tillsammans, vilar en kort stund och sjunger sedan de sju mantrameditationerna som är obligatoriska under en Aquarian Sadhana. Den första meditationen sjunger vi a capella, de övriga sex sjunger vi till musik. Morgonyogan varar till cirka kl 9 och för de som vill finns det te i köket efteråt.

Denna morgon är det fri donation som gäller, dvs. du betalar kontant/swishar i yogasalen den summa du vill betala. Under ”Dokument” här på hemsidan hittar du texterna till de mantrameditationer vi kommer att sjunga.

Varmt välkommen!

Boka tid


Mantras in motion den 31 januari!

Kom och var med om en kväll i vibrationernas tecken – mantras in motion! Den 31 januari kl 19-21, då vi sjunger de allra vackraste mantrasångerna, tillåter oss att gå totalt in i dessa meditationer, i musiken och höjer våra vibrationer tillsammans. Mantrasånger som handlar om att stå stark i dig själv, som vill läka hela dig; mantran om ljus och kärlek och om att vi alla är Ett. Ju högre och lättare vibrationer du fyller dig själv med, desto ljusare blir vår värld. Tillsammans, som en röst, som ett andetag.

För det sägs att allt i Världen vibrerar, med olika densitet. En sten vibrerar med låg densitet, din röst vibrerar med en högre. Det som vibrerar allra mest är tonerna av ett mantra. Ett mantra är komponerat av ljud, ord och korta stavelser, vilka har ett stort inflytande på kropp och sinne. De mantran som används inom kundaliniyoga (och medicinsk yoga) är på språket Gurmukhi, ett indiskt skriftspråk som använts sedan 1500-talet. Dessa mantran sjungs, viskas eller tänks och genom att medvetet upprepa dem om och om igen sås ett frö i ditt inre. Detta frö innehåller en hög koncentration av vibrationer som försätter dig i en högre, ljusare och lättare stämning. Ju djupare fröet planteras i dig desto större och snabbare effekt kommer det att ha på hela din varelse; ditt sinne finner stort lugn och hela du absorberas av stunden – av mantrat.

Kostnad 250 kr, och det finns te efteråt för de som vill.

Boka tid


Workshop i barnyoga den 1 mars eller 5 april!

Varmt välkommen till en dag fylld med andetag, avslappning, gemenskap och glädje! Denna workshop vänder sig till dig som arbetar med förskolebarn, har barn i dessa åldrar eller vill vara med om en lärorik och härlig dag!

I en värld där alla konstant utsätts för intryck och krav upplever allt fler barn och vuxna negativ stress. Genom yoga kan vi vuxna skapa ett andrum, en stilla stund, då alla får möjlighet att slappna av och hitta balans utan att bli bedömda. Genom yogans djupa andning, fysiska övningar, vila och meditation hjälper vi barnen att lära känna sin kropp och tycka om den, se sina tankar och känslor och tycka om dem, på ett lekfullt och kärleksfullt sätt. Yoga betyder förening av kropp och själ, men också förening mellan varandra, en känsla av att duga precis som du är i gruppen.

Under denna workshop lär du dig att andas för att släppa egen stress och spänningar och får större kroppskännedom genom djup avslappning och vila. Vi gör också övningar och meditationer som tränar andning, avslappning, samarbetsförmåga, fysik, balans, koncentration m.m. Vi blåser upp oss som ballonger, besöker djungeln i Afrika och reser på flygande mattor genom färgglada regnbågar. Allt vi gör får du med dig i ett kompendium så du kan leda vidare det du lärt dig, till barn från 3-års ålder och uppåt.

Bokning sker via Boka tid-knappen nedan. Bokningen är bindande men inte personlig, dvs. vid förhinder kan någon överta din plats. Faktura mailas till dig/din arbetsgivare som betalas före workshopen.

Datum: 1 mars eller 5 april (max 12 pers/gång).

Tid: kl 9-15 (vegetarisk soppa, bröd, kaffe/te, frukt ingår)

Pris: 990 kr (ex 6 % moms)

Boka tid


Yoga Nidra med Gongbad den 4 februari, 4 mars, 8 april och 6 maj!

Fyra söndagar i vår håller jag i Yoga Nidra med Gongbad, kl 17-19! Vi inleder med några enkla yogaövningar och lägger oss sedan ner för en Yoga Nidra. Yoga Nidra betyder fysisk sömn och handlar om kroppsscanning och vacker visualisering. Under en Yoga Nidra faller kroppen in i en tung avslappning medan sinnet är vaket (fast ibland somnar man!), fokuserat och skapar bilder i sig själv. Sinnet får sedan också koppla av när Gongarna tar vid och sprider sina vibrationer genom kroppen och rummet.

Yoga Nidra och Gongbad är både härligt, avslappnande, transformerande och populärt; populärt kanske för att du inte behöver göra något – gongarna gör det åt dig. Tar dig in i en djup avslappning, en skön sömn och läker kropp och sinne in till minsta cell och tyngsta tanke. Du känner dig avslappnad, energifylld och komplett.

Kostnad 250 kr, och det finns te efteråt för de som vill.

Boka tid